Sano hyvästi plakille uudella Colgate Total Plaque Prevention -hammastahnalla!

Koe uuden Colgate Total Plaque Protection -hammastahnan teho – hyvästele plakki!

Kun puhutaan suun terveydestä, plakki voi olla suuri ongelma. Plakki on tahmea aine, joka muodostuu hampaisiin ja ikeniin, ja se voi aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia, kuten pahanhajuinen hengitys, hammasmätä ja iensairaus. Onneksi Colgate on kehittänyt uuden hammastahnan nimeltä Colgate Total Plaque Protection, joka auttaa pääsemään eroon plakista vain viikossa!

Mikä on Colgate Total Plaque Protection -hammastahna?

Colgate Total Plaque Protection on fluoridihammastahna, joka on suunniteltu erityisesti torjumaan plakkia. Se sisältää vaikuttavaa ainetta nimeltä stanous fluorid, joka auttaa poistamaan ja estämään plakin kertymistä hampaisiin. Lisäksi hammastahna sisältää antibakteerisen aineen nimeltä triklosaani, joka auttaa taistelemaan plakkia aiheuttavia bakteereja vastaan.

Miten Colgate Total Plaque Protection -hammastahna toimii?

Colgate Total Plaque Protectionin vaikuttavat aineet taistelevat yhdessä plakin muodostumista vastaan. Staniofluoridi suojaa hampaita plakkilta ja triklosaani estää bakteereja muodostamasta plakkia. Näiden kahden ainesosan yhdistelmä auttaa vähentämään plakin kertymistä vain viikossa.

Colgate Total Plaque Protection -hammastahnan edut

Colgate Total Plaque Protection -hammastahnan käytöstä on useita etuja. Ensinnäkin sen on todistettu vähentävän plakkien kertymistä vain viikossa, mikä tekee siitä ihanteellisen niille, jotka etsivät nopeaa ja tehokasta ratkaisua plakkiongelmaansa. Lisäksi Colgate Total Plaque Protection -hammastahna auttaa ehkäisemään hampaiden kariumista ja iensairauksia. Lisäksi hammastahnan aktiiviset ainesosat auttavat antamaan hampaillesi kirkkaamman ja valkoisemman ulkonäön ajan myötä.

Miten Colgate Total Plaque Protection -hammastahnaa käytetään

Colgate Total Plaque Protection -hammastahnan käyttö on helppoa. Sinun tarvitsee vain harjata hampaasi kahdesti päivässä, kahden minuutin ajan joka kerta, herneen kokoisella määrällä hammastahnaa. Älä unohda käyttää hammaslankaa joka päivä – tämä auttaa poistamaan plakin, joka on jäänyt huomaamatta harjauksen aikana.

Plakki voi olla haitaksi, mutta onneksi Colgate Total Plaque Protection -hammastahna on täällä auttamassa. Tämä fluoridihammastahna auttaa vähentämään plakin kertymistä vain viikossa ja auttaa myös estämään hampaiden karioitumista ja iensairauksia. Helppokäyttöisen koostumuksensa ansiosta se tekee suun terveydestä helppoa. Miksi odottaa? Kokeile Colgate Total Plaque Protectionia jo tänään ja sano hyvästit plakille!