Nauti kanelin virkistävästä voimasta uudella Jason Powersmile -hammastahnalla!

Koe Cinnamonin virkistävä voima uudella Jason Powersmilellä!

Jos tavoitteesi on pitää suusi terveenä ja puhtaana, uusi Jason Powersmile -tahna tekee juuri sen. Tämä hammastahna on täysin luonnon tuottama. Se suojaa hampaita plakkia, reikiä ja huonoa hengitystä vastaan. Tämän hammastahnan tärkein ainesosa on luonnollinen kaneli. Se tarjoaa virkistävän purskauksen jokaisen harjan kanssa.
Tehokas valkaisu

Jason Powersmile -hammastahna auttaa suojaamaan reikiä vastaan, mutta myös valkaisemaan hampaita. Se sisältää valkaisuaineen, joka on kehitetty poistamaan pintatahrat hellävaraisesti. Vain muutamassa lyhyessä viikossa voit kirkastaa hymyäsi harjaamalla Jason Powersmilellä kahdesti päivässä. Kun käytät Jason Powersmile -hammastahnaa, sen ainutlaatuinen sekoitus kanelia ja muita luonnollisia ainesosia auttaa pitämään hengityksesi raikkaana ja hymysi kirkkaana koko päivän. Se ei sisällä kovia kemikaaleja.

Voit olla varma, että hampaat, ikenet ja hengitys on suojattu onteloilta ja pahalta hajulta. Parasta suun terveyttä varten hammastahna on yhdistettävä fluoridisuuveteen. Jason Powersmilen ja fluoridi-suuveden yhdistelmä antaa lisäsuojan plakkia, reikiä ja pahanhajuista hengitystä vastaan.

Koe Jason Powersmilen virkistävä voima

Jason Powersmile -hammastahnan avulla voit kokea kanelin virkistävän voiman jokaisella harjalla. Tämä hammastahna on suunniteltu suojaamaan plakkia ja reikiä sekä valkaisemaan hampaita. Tämä hammastahna pitää suusi raikkaana ja terveenä koko päivän. Yhdistäminen fluoridihuuhteluun antaa lisäsuojan. Jason Powersmile on ensimmäinen askel kohti terveempää hymyä.