Colgate Total Hammastahna tarjoaa parhaan mahdollisen suojan ikenille!

Koe täydellinen iensuoja uudella Colgate Total -hammastahnalla!

Hyvä suuhygienia on tärkeää yleiselle terveydelle, ja sitä voidaan parantaa asianmukaisella hammasharjauksella ja hammaslangalla. Colgate Total on ollut jo vuosien ajan luotettava valinta niille, jotka etsivät apua ikenien ja hampaiden suojaamisessa onteloilta ja muilta suun sairauksilta. Uuden Colgate Total Advanced Gum Protection -hammastahnan myötä Colgate Total nostaa ikenien suojauksen uudelle tasolle.

Mikä tekee Colgate Total Advanced Gum Protection -kumisuojasta erityisen?

Colgate Total Advanced Gum Protection -hammastahna tarjoaa erinomaisen suojan, jota kuluttajat odottavat Colgate Total -hammastahnoilta, sekä ainutlaatuisen ainesosien yhdistelmän, joka tarjoaa entistä paremman suojan ikenille. Tämä hammastahna sisältää triklosaania, antibakteerinen aine, joka auttaa tappamaan bakteereja ja taistelee plakkia vastaan. Se sisältää myös kehittyneen sinkkikompleksin nimeltä Stannous Fluoridi, joka vahvistaa hampaita ja auttaa estämään iensairauksia, kuten ientulehdusta.

Paremman kumisuojauksen edut

Käyttämällä Colgate Total Advanced Gum Protection -hammastahnaa voit auttaa suojaamaan ikeniä ientulehduksen vaikutuksilta, jotka voivat johtaa iensairauksiin. Tämä tuote auttaa vähentämään sekä ientulehduksen että parodontiitin esiintymistä, jotka molemmat ovat vakavia ientulehduksen muotoja, jotka voivat aiheuttaa huonoa hengitystä, luukatoa ja jopa hampaiden menetystä, jos niitä ei hoideta.

Helppokäyttöinen

Colgate Total Advanced Gum Protection -hammastahnaa on helppo käyttää. Harjaa sillä kaksi kertaa päivässä, jotta voit tehokkaasti torjua plakkia ja bakteereja ja antaa ikenillesi parhaan mahdollisen suojan, jota ne tarvitsevat pysyäkseen terveinä. Sitä tulee käyttää kaikissa hampaissa, myös takahampaissa, joihin plakki kerääntyy eniten. Hammastahna sisältää myös natriumfluoridia, joka suojaa onteloja.

Edistynyt teknologia

Jotta Colgate Total Advanced Gum Protection -hammastahna toimisi tehokkaasti, sen koostumuksessa yhdistyvät edistykselliset ainesosat ja erikoistuneet teknologiat. Triklosaani, vaikuttava aine, auttaa poistamaan bakteereja, kun taas Stannous Fluoridi auttaa palauttamaan ja suojaamaan kiillettä vähentäen herkkyyttä. Lisäksi hammastahna vapauttaa nopeasti sinkkihiukkasia, jotka auttavat vähentämään tulehdusta ikenissä.

Alaviiva

Colgate Total Advanced Gum Protection -hammastahna tarjoaa erinomaisen suojan ikenillesi kehittyneellä koostumuksella ja erikoisteknologialla. Antibakteeristen aineiden ja sinkin yhdistelmä auttaa torjumaan plakkia ja bakteereja sekä palauttamaan ja suojaamaan hampaiden kiillettä. Hammastahna on myös yksinkertainen ja helppokäyttöinen, joten se on loistava valinta kaikille, jotka haluavat varmistaa, että heidän ikenensä pysyvät terveinä ja vahvoina.